Over Maatwerkbedrijf Pajottenland vzw

Maatwerkbedrijf Pajottenland vzw opgericht in 1973 realiseert duurzame tewerkstelling voor personen met een arbeidshandicap die moeilijk aansluiting vinden bij de reguliere arbeidsmarkt.

Onze organisatie helpt hen bij het waarmaken van hun potentieel door onze focus op individuele ontplooiing en maatschappelijke integratie.  Door een gerichte, professionele training en begeleiding van onze medewerkers garanderen we een betrouwbaar, kwalitatief hoogstaand resultaat.

Doorheen decennia heeft het maatwerkbedrijf een indrukwekkend palmares opgebouwd. Wij specialiseerden ons in een scala van diensten op het vlak van conditionering en groenzorg.   Hiertoe beschikken we over een riante opslagruimte met gespecialiseerd machinepark, zodat wij u als klant optimaal kunnen ondersteunen. 

Conditionering ontwikkelde zich tot een dienstverlening specifiek ten dienste van bedrijven.  Wij specialiseerden ons in de behandeling volgens uw wens van tal van producten zowel bij u ter plekke als bij ons in onze werkplaatsen. 

Groenzorg dienstverlening bestrijkt tal van groene omgevingen: van particuliere tuinen over bedrijventerreinen tot openbaar groen en dit sedert meer dan 50 jaar. 

Uw tuin, groengebied, onderneming of bedrijf hebben aan Maatwerkbedrijf Pajottenland vzw een uitstekende partner.

Kwaliteit kent geen beperkingen.  Dit motto maken wij dagelijks waar.  Met respect voor mens en milieu. 

Neem contact met ons op, en ontdek wat wij voor u kunnen doen.